/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră în China: o femeie infectată cu noul virus a născut o fetiță

missing
04 februarie 2020, ora 09:49

Femeia, care trăiește în provincia chineză Heilongjiang, era însărcinată în 38 de săptămâni în momentul în care a dezvoltat o febră puternică, joi, și a ajuns la spital, unde a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Medicii de la spitalul din orașul Harbin au decis să îi facă o operație de cezariană, iar femeia a născut în aceeași zi o fetiță de trei kilograme, scrie libertatea.ro.

Din fericire, analizele făcute imediat după naștere au arătat că fetița este perfect sănătoasă și nu este infectată cu virusul.

Duminică, starea de sănătate a mamei a început să se amelioreze. Atât femeia cât și fetița ei sunt în prezent în carantină, cu două echipe de medici sunt alocate special pentru observații și tratament.

Numărul total al deceselor în China din cauza epidemiei de coronavirus nou a crescut la 361 duminică, o cifră mai mare cu 57 faţă de ziua precedentă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram