Femeia, care trăiește în provincia chineză Heilongjiang, era însărcinată în 38 de săptămâni în momentul în care a dezvoltat o febră puternică, joi, și a ajuns la spital, unde a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Medicii de la spitalul din orașul Harbin au decis să îi facă o operație de cezariană, iar femeia a născut în aceeași zi o fetiță de trei kilograme, scrie libertatea.ro.

Din fericire, analizele făcute imediat după naștere au arătat că fetița este perfect sănătoasă și nu este infectată cu virusul.

Duminică, starea de sănătate a mamei a început să se amelioreze. Atât femeia cât și fetița ei sunt în prezent în carantină, cu două echipe de medici sunt alocate special pentru observații și tratament.

Numărul total al deceselor în China din cauza epidemiei de coronavirus nou a crescut la 361 duminică, o cifră mai mare cu 57 faţă de ziua precedentă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!