Bărbații care apar în imagini sunt căutați de polițiști fiind bănuiți de furt. Jafurile s-au produs în locuri diferite. Primul caz a avut loc într-un birou din centrul capitalei, iar cel de-al doilea, în incinta unui centru comercial din sectorul Botanica.

În primul caz, individul a sustras un monitor de marca „SAMSUNG” din incinta unui birou amplasat pe strada Vasile Alecsandri. El a profitat de faptul că biroul era deschis, iar în interior nu se afla nimeni. Ulterior a sustras monitorul și a plecat într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat constituie opt mii de lei.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini, sunt rugate să apeleze la numerele de telefon : 060275017, 068923117.

În al doilea caz, în timp ce se afla într-un local din incinta unui centru comercial amplasat pe strada Arborilor, suspectul a sustras de pe masă un telefon mobil de model „Xiaomi Redmi 7A”, lăsat  fără supraveghere.

Telefonul aparținea unui tânăr de 18 ani. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta localului. Prejudiciul estimat de către  victimă constituie 2 500 de lei.

Persoanele care l-au recunoscut pe bănuit sunt rugate imediat să apeleze la numărul de telefon:  068423583.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!