Reprezentanții Ambasadei Ucrainei în Republica Moldova confirmă că organele de anchetă investighează posibila implicare a consulului de la Bălți în cazul minorei violate. 

Toate circumstanțele acestui caz se stabilesc de către organele competente. În prezent, consulul nu este arestat și nu este pus sub învinuire. Noi nu putem deocamdată să comentăm acest caz până nu se va la finaliza ancheta ori va fi anunțată decizia organelor de drept”, au comunicat reprezentanții Ambasadei Ucrainei pentru TV8.

Presa regională din Bălți a scris, cu referire la surse anonime din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți și Procuratura Bălți, că unul dintre violatorii tinerei de 17 ani din Sângerei ar fi un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți.

O adolescentă de 17 ani din Sângerei a fost abuzată sexual de doi indivizi cu vârsta de 37 și respectiv 38 de ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!