Deputata democrată Violeta Ivanov a fost surprinsă ieșind din ograda Președinției. Pozele au fost publicate pe pagina de Facebook „Radar Politic”. Parlamentara ne-a spus scurt  la telefon că a discutat cu Igor Dodon despre politica externă a R. Moldova.

Reprezentanții Președinției  au venit cu explicații.

„Violeta Ivanov a fost la discuții cu Igor Dodon în calitate de președinte al Comisiei parlamentare pentru politică externă. În cadrul întrevederii, au fost discutate chestiuni legate de agenda externă a R. Moldova”, a spus pentru TV8 Carmena Sterpu, șefa serviciului de presă al Președinției.

Aceasta a adăugat că instituția este deschisă pentru întrevederi cu toți doritorii și săptămânal ar fi vizitată de sute sau chiar mii de persoane.

Ceea ce ține de deputați, miniștri, orișicare dintre ei are acces, dacă solicită întrevederi sau discuții cu președintele Republicii Moldova”, a spus Sterpu.

Facebook.com/ Radar Politic

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!