Cea de-a treia persoană publică, care ar fi beneficiat de identitate dublă, pe lângă Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov ar fi omul de afaceri Vaja Jhashi. Dezvăluirea a fost făcută cu puțin timp în urmă în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la „Jurnal TV” de către moderatorul emisiunii Alex Cozer, care face referire la surse demne de încredere.

Vaja Jhashi ar avea numele de Reznic sau Reznik. L-am contactat telefonic pe fostul președinte al Comisiei parlamentare securitate națională, Chiril Moțpan, pentru a afla dacă aceasta este informația pe care ar deține-o și el, însă acesta a preferat să nu ofere detalii.

„Nu spun nici da, nici ba”, a spus Chiril Moțpan.

Vaja Jhashi a fost membru al Consiliului de Administrare al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri a lui Vlad Plahotniuc, conducătorul de facto al Guvernului Republicii Moldova. De asemenea, omul de afaceri a fost prim-vicepreședinte al Consiliului de Administrație al “Victoriabank” când președinte al Consiliului era Vlad Plahotniuc, dar și acționar la “OTIV Prime Holding”, companie care îi aparține tot lui Plahotniuc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!