O gaură mare s-a format în asfalt pe strada Tighina din sectorul Centru al capitalei, după ploaia de ieri-seară. O persoană, care se deplasa pe această porțiune de drum, a fost cât pe ce să cadă în groapă.  

„Asta e dovadă a lucrărilor necalitative efectuate anterior de către autorități. Această gaură nici pe departe nu corespunde calității lucrărilor care ar trebui să fie, iar cei vinovați vor răspunde”, a scris pe rețelele sociale edilul capitalei, aflat la fața locului.

Foto: Facebook/Iv Ceban

La scurt timp, la fața locului au fost chemate serviciile responsabile pentru a remedia situația.

Amintim că acesta nu este primul caz când pe strada Tighina se formează o gaură în asfalt. Anul trecut, în luna septembrie o groapă s-a format în apropiere de Gara Auto Centru.

Sursa video: Facebook/Iv Ceban

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!