/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO. VIDEO/ Crater în asfalt pe strada Tighina. O persoană, cât pe ce să cadă în gaură

missing
05 februarie 2020, ora 09:52

O gaură mare s-a format în asfalt pe strada Tighina din sectorul Centru al capitalei, după ploaia de ieri-seară. O persoană, care se deplasa pe această porțiune de drum, a fost cât pe ce să cadă în groapă.  

„Asta e dovadă a lucrărilor necalitative efectuate anterior de către autorități. Această gaură nici pe departe nu corespunde calității lucrărilor care ar trebui să fie, iar cei vinovați vor răspunde”, a scris pe rețelele sociale edilul capitalei, aflat la fața locului.

Foto: Facebook/Iv Ceban

La scurt timp, la fața locului au fost chemate serviciile responsabile pentru a remedia situația.

Amintim că acesta nu este primul caz când pe strada Tighina se formează o gaură în asfalt. Anul trecut, în luna septembrie o groapă s-a format în apropiere de Gara Auto Centru.

Sursa video: Facebook/Iv Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram