A urcat beat la volan și a condus cu viteză pe străzile orașului Cahul, iar când a fost somat de polițiștii de patrulare sp oprească, a apăsat pe accelerator și s-a izbit violent cu mașina de un copac. I s-a întâmplat aseară unui bărbat de 36 de ani din aceeași localitate.

Bărbatul a fost surprins conducând haotic pe străzile orașului Cahul aproape de ora 02:00 noaptea. Inspectorii INP i-au cerut să oprească, însă conducătorul auto a apăsat pe accelerator, încercând să fugă de oamenii legii.

După câteva minute, a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit de un copac. Acesta nu a avut de suferit, iar testul cu aparatul Drager a stabilit un grad de alcoolemie de 0,34 mg/l, în aerul expirat.

Individul a fost lăsat fără permis de conducere și urmează să fie sancționat și pentru neîndeplinirea indicațiilor legale de a opri automobilul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!