/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Isprava unui bărbat care a condus beat la Cahul: A încercat să fugă de poliție, dar s-a izbit cu mașina de un copac

missing
05 februarie 2020, ora 18:55

A urcat beat la volan și a condus cu viteză pe străzile orașului Cahul, iar când a fost somat de polițiștii de patrulare sp oprească, a apăsat pe accelerator și s-a izbit violent cu mașina de un copac. I s-a întâmplat aseară unui bărbat de 36 de ani din aceeași localitate.

Bărbatul a fost surprins conducând haotic pe străzile orașului Cahul aproape de ora 02:00 noaptea. Inspectorii INP i-au cerut să oprească, însă conducătorul auto a apăsat pe accelerator, încercând să fugă de oamenii legii.

După câteva minute, a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit de un copac. Acesta nu a avut de suferit, iar testul cu aparatul Drager a stabilit un grad de alcoolemie de 0,34 mg/l, în aerul expirat.

Individul a fost lăsat fără permis de conducere și urmează să fie sancționat și pentru neîndeplinirea indicațiilor legale de a opri automobilul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram