/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Atenție! Șapte puncte de trecere a frontierei sunt închise

missing
06 februarie 2020, ora 09:25

UPDATE: A fost reluată activitatea la următoarele puncte de trecere a frontierei: Vulcănești, Larga, Soroca-Țekinovka și Ceadîr-Lunga 1.

Mai multe puncte de trecere a frontierei și-au sistat activitatea ieri-seară din cauza rafalelor puternice de vânt care au dus la întreruperea curentului electric pe partea statelor vecine, dar și la producerea unor deficiențe tehnice, anunță Poliția de Frontieră. La această oră sunt închise șapte puncte: Giurgiulești-Reni, Cișmichioi,  Etulia,  Mirnoe, Larga,  Vulcănești și  Ceadîr-Lunga 2. 

Pe parcursul a 24 de ore, frontiera de stat a fost traversată de 10 461 unități de transport. Polițiștii au identificat 11 persoane  carea u încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, trei cetățeni străini care  au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova și au documentat șase încălcări a regulilor de transportare și de folosire a vinietelor.

De asemenea, două persoane și un mijloc de transport au fost stopate la controlul trecerii frontierei de stat, fiind anunțate în căutare.

Iarna s-a dezlănțuit cu adevărat în România. Pentru prima dată în acest an, este sub nămeți, la propriu. A nins în ultimele ore mai mult decât în toată iarna. Sudul țării s-a aflat sub coduri roșii și portocalii de viscol puternic. Cele mai grave situații au fost în Buzău, Tulcea și Brăila, acolo unde toate drumurile naționale și județene au fost închise.

Circulația rutieră a fost oprită și pe autostrada Soarelui, acolo unde vântul a bătut cu peste 170km/h, echivalentul unui uragan de gradul 1!

În Ialomița, 20 de mașini și un autobuz au rămas blocate sub nămeți.

Zeci de localități din Buzău și Dobrogea au rămas fără curent electric. Mai multe instituții de învățământ au fost închise.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram