/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Mădălina Ghenea nu se mai ascunde. A publicat prima imagine alături de iubitul ei

missing
06 februarie 2020, ora 19:17

Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, însă până acum, modelul și-a ținut iubitul departe de ochii curioșilor.

Libertatea.ro scrie că zilele trecute, aceștia s-au afișat pentru prima oară împreună, la concertul susținut de Jennifer Lopez și Shakira de la Super Bowl. Actrița se iubește cu fiul unuia dintre cei mai bogați italieni, cu o avere estimată la 24 de miliarde de euro.

Mădălina Ghenea a tras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț. În 2008 este una din protagonistele celebrului calendar Peroni. În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul „Ballando con le stelle”, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de actorul Raoul Bova.

De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans „DEHA” și a celebrei curse pentru mașini de epocă „Mille Miglia”. Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idiotic”.

Foto: .libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram