Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, însă până acum, modelul și-a ținut iubitul departe de ochii curioșilor.

Libertatea.ro scrie că zilele trecute, aceștia s-au afișat pentru prima oară împreună, la concertul susținut de Jennifer Lopez și Shakira de la Super Bowl. Actrița se iubește cu fiul unuia dintre cei mai bogați italieni, cu o avere estimată la 24 de miliarde de euro.

Mădălina Ghenea a tras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț. În 2008 este una din protagonistele celebrului calendar Peroni. În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul „Ballando con le stelle”, devenind partenera lui Simone Di Pasquale. Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de actorul Raoul Bova.

De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans „DEHA” și a celebrei curse pentru mașini de epocă „Mille Miglia”. Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idiotic”.

Foto: .libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!