„Trans-Oil Group” neagă faptul că proprietarul holdingului, milionarul moldo-american Vaja Jhashi ar deține identitate dublă. Reprezentanții companiei susțin că informația dezvăluită ieri într-o emisiune televizată și preluată inclusiv de tv8.md, nu ar corespunde realității.

Holdingul Trans – Oil exprimă protestul în legătură cu apariția în spațiul public a unei informații ce nu corespunde realității și care aduce prejudicii de imagine proprietarului holdingului, Vaja Jhashi. Declarăm cu toată responsabilitatea că această informație este mincinoasă și facem apel către presă, formatorii de opinie să dea dovadă de corectitudine și să nu se lase provocați de persoane care se vede că au interes în distribuirea informațiilor mincinoase”, se menționează într-un comunicat de presă al Trans-Oil.

Amintim că aseară, Alex Cozer, moderatorul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV a dezvăluit informația potrivit căreia anume Vaja Jhasi ar fi cea de-a treia persoană care pe lângă Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov ar deține dublă identitate. Cozer a făcut trimitere la surse demne de încredere și a menționat că Jhashi ar mai avea o identitate cu numele Reznic sau Reznik.

L-am contactat telefonic pe fostul președinte al Comisiei parlamentare securitate națională, Chiril Moțpan, pentru a afla dacă aceasta este informația pe care ar deține-o și el, însă acesta a preferat să nu ofere detalii.

„Nu spun nici da, nici ba”, a spus Chiril Moțpan.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!