/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un tren de mare viteză a deraiat în nordul Italiei. Două pesoane au murit

missing
06 februarie 2020, ora 11:40

Un tren de mare viteză a deraiat în nordul Italiei, în această dimineață. În urma accidentului, două persoane- mașiniștii trenului, și-au pierdut viața.

Trenul în care se aflau 33 de pasageri pornise de la Milano la ora 05:10 dimineața și urma să ajungă la Salerno. Accidentul s-a produs după aproximativ 20 de minute de la începutul călătoriei, la o distanță de circa 40 de kilometri de Milano.

27 de persoane au fost rănite, viața victimelor fiind în afara oricărui pericol, susțin autoritățile.

Din imaginile surprinse la fața locului se vede că motorul din față și un vagon de pasageri au fost aruncate de pe linia de cale ferată. Traficul feroviar pe linia ce leagă orașele milano și Bologna a fost întrerupt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram