Azi și mâine se așteaptă vânt puternic în toată țara. Meteorologii au emis azi-dimineață atenționarea Cod galben de intensificări ale vântului.

Potrivit specialiștilor de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat, azi și mâine se așteaptă vântu puternic nord-vestic, ce va sufla cu o viteză de până la 15-18 m/s.

În acest context, suntem atenționați despre faptul că sunt posibile întreruperi temporare ale curentului electric şi ale legăturilor de comunicaţii; se pot rupe crengi de copaci, iar unii copaci chiar pot fi doborâți și este posibilă decopertarea parţială a unor construcţii.

Oamenii sunt îndemnați să evite trecerea prin apropierea copacilor; dacă văd cabluri electrice căzute la pământ, să le ocolească și să evite parcarea autovehiculelor în apropierea copacilor, pe care vântul puternic îi poate doborî.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!