Un angajat al unui dealer auto a fost reținut aseară de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, fiind bănuit de corupere pasivă. Complicele acestuia, un angajat al Agenției Servicii Publice, a reușit să fugă de oamenii legii, fiind în prezent în căutare.

Cei doi bărbați sunt bănuiți că ar fi pretins de la un cetățean suma de 200 de euro, pentru a urgenta înmatricularea unui automobil. Ultimul i-a denunțat la CNA.

Aseară, denunțătorul a transmis banii unuia dintre bănuiți, sub controlul CNA. Angajatul Agenției Servicii Publice s-a eschivat de la urmărirea penală, deplasându-se într-o direcție necunoscută și abandonându-și mașina într-o localitate din afara capitalei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, ambii bărbați riscă până la 10 ani de închisoare cu amendă de până la 400 de mii de lei și privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!