/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

200 de euro pentru a urgenta înmatricularea unei mașini. Un angajat al unui dealer auto - reținut, iar unul de la ASP - în căutare

missing
07 februarie 2020, ora 10:10

Un angajat al unui dealer auto a fost reținut aseară de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, fiind bănuit de corupere pasivă. Complicele acestuia, un angajat al Agenției Servicii Publice, a reușit să fugă de oamenii legii, fiind în prezent în căutare.

Cei doi bărbați sunt bănuiți că ar fi pretins de la un cetățean suma de 200 de euro, pentru a urgenta înmatricularea unui automobil. Ultimul i-a denunțat la CNA.

Aseară, denunțătorul a transmis banii unuia dintre bănuiți, sub controlul CNA. Angajatul Agenției Servicii Publice s-a eschivat de la urmărirea penală, deplasându-se într-o direcție necunoscută și abandonându-și mașina într-o localitate din afara capitalei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, ambii bărbați riscă până la 10 ani de închisoare cu amendă de până la 400 de mii de lei și privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram