Participanții proiectului „Bătălia Vinificatorilor” de la TV8 continuă să descopere vinul, bucatele și tradițiile ucrainene. În episodul cu numărul patru participanții merg în vizită la Oxana Tkachenko.

Gazda acestui episod a decis să-și ducă oaspeții în mijloc de stepă, unde i-a întâmpinat cu pâine și sare. Totul e bine și frumos doar că până a ajunge la locul destinației participanții au fost nevoiți să parcurgă 30 de kilometri pe un drum de țară.

„Această călătorie care se pare că nu ducea nicăieri iniția-l m-a speriat puțin”, povestește unul dintre participanți. Cu ce s-a finalizat însă aventura celor opt vinificatori în Ucraina, aflați sâmbătă, la ora 18.00, la TV8.

Partenerul general al proiectului – Chateau Vartely Winery.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!