/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Participanții proiectului „Bătălia Vinificatorilor” continuă să descopere Ucraina. Vezi cine este gazda episodului nr. 4

missing
07 februarie 2020, ora 10:36

Participanții proiectului „Bătălia Vinificatorilor” de la TV8 continuă să descopere vinul, bucatele și tradițiile ucrainene. În episodul cu numărul patru participanții merg în vizită la Oxana Tkachenko.

Gazda acestui episod a decis să-și ducă oaspeții în mijloc de stepă, unde i-a întâmpinat cu pâine și sare. Totul e bine și frumos doar că până a ajunge la locul destinației participanții au fost nevoiți să parcurgă 30 de kilometri pe un drum de țară.

„Această călătorie care se pare că nu ducea nicăieri iniția-l m-a speriat puțin”, povestește unul dintre participanți. Cu ce s-a finalizat însă aventura celor opt vinificatori în Ucraina, aflați sâmbătă, la ora 18.00, la TV8.

Partenerul general al proiectului – Chateau Vartely Winery.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram