„Ultima oară am discutat cu Andrei Năstase câteva săptămâni în urmă, înainte să anunțăm candidatul pentru alegerile parlamentare noi din Hîncești”. Despre aceasta a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Noi i-am anunțat despre candidatura Olesiei Stamate. Ulterior, domnul Năstase nu a fost disponibil, a fost plecat peste hotare și eu tot l-am solicitat să ne vedem. O să ne vedem  săptămâna viitoare. Dar discutăm mai rar decât până acum, e adevărat”, a declarat președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Maia Sandu a recunoscut că relațiile între cei doi s-au răcit și aceasta, potrivit ei, este un lucru evident. Întrebată cum se explică această răcire, politiciana a spus:

„Eu înțeleg că colegii de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) sunt supărați pentru că partidul a mai pierdut niște susținători. Înțeleg supărarea lor și e firesc să fie așa. Nu pot spune că nu am fi și noi într-o situație similară dacă am păți ca ei, dar în același timp cred că este loc pentru îmbunătățire”.

Președinta PAS a mai declarat că formațiunea pe care o conduce este gata să meargă înainte alături de PPDA, doar că dorință trebuie să fie din ambele părți, ceea ce potrivit ei, este mai complicat.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!