/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Un bărbat din Dondușeni a murit pe patul de spital, după ce a fost bătut de un consătean

missing
08 februarie 2020, ora 17:34

Un bărbat de 43 de ani din raionul Dondușeni a murit azi, în jurul orei 14:00, pe patul de spital, după ce a fost bătut de un consătean. Poliția a fost alertată aseară, în jurul orei 21:30, de către personalul medical, care a spus că vicima se află în stare garvă, în Secția Terapie Intensivă.

Potrivit oamenilor legii, victima s-ar fi dus în vizită la un consătean. Împreună, acesta ar fi consumat băuturi alcoolice, iar la scurt timp între ei s-ar fi iscat un conflict. Din furie, bănuitul, de 31 de ani, i-ar fi aplicat amicului său mai multe lovituri cu piciorul în diferite părți ale corpului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a investiga toate circumstanțe în care s-a produs bătaia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram