Partidul Comuniștilor (PCRM) nu are și nici nu va avea un candidat la alegerile din Hîncești. „Numai noi lipsim de acolo”, a spus ironic președintele PCRM, invitat la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8.

„Ce să facem cu un deputat? Pe cine el acolo să păzească? Aceste alegeri de faptu nu sunt corecte, pentru să sistemul mixt a fost anulat. Noi așteptăm alegerile viitoare. Dar noi credem că trebuie să fie organizate alegeri anticipate”, a spus Voronin.

Cu privire la eventuala participare a comuniștilor cu un candidat propriu la viitoarele alegeri prezidențiale, Vladimir Voronin s-a abținut să comenteze. Acesta spune însă că nu exclude că PCRM ar putea participa la scrutin.

Alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hîncești, vor avea loc pe 15 martie 2020. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, deocamdată au fost înregistrați șase candidați. Procesul va continua până la finele acestei săptămâni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!