/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

De ce PCRM nu are un candidat la alegerile de la Hîncești? Vladimir Voronin: „Numai noi lipsim de acolo”

missing
10 februarie 2020, ora 22:29

Partidul Comuniștilor (PCRM) nu are și nici nu va avea un candidat la alegerile din Hîncești. „Numai noi lipsim de acolo”, a spus ironic președintele PCRM, invitat la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8.

„Ce să facem cu un deputat? Pe cine el acolo să păzească? Aceste alegeri de faptu nu sunt corecte, pentru să sistemul mixt a fost anulat. Noi așteptăm alegerile viitoare. Dar noi credem că trebuie să fie organizate alegeri anticipate”, a spus Voronin.

Cu privire la eventuala participare a comuniștilor cu un candidat propriu la viitoarele alegeri prezidențiale, Vladimir Voronin s-a abținut să comenteze. Acesta spune însă că nu exclude că PCRM ar putea participa la scrutin.

Alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hîncești, vor avea loc pe 15 martie 2020. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, deocamdată au fost înregistrați șase candidați. Procesul va continua până la finele acestei săptămâni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram