O tânără de 24 de ani din Bender a fost găsită moartă pe bancheta din spate a unei mașini. Descoperirea macabră a fost făcută în această dimineață, într-un garaj.

Potrivit așa-zișilor milițieni din stânga Nistrului, victima împreună cu mai multe persoane au organizat aseară o petrecere în garajul cu pricina, acolo unde au consumat alcool.

Când petrecerea s-a încheiat, proprietarul garajului, dar și ceilalți oaspeți au mers pe la casele lor. Tânăra de 24 de ani a rămas să înnopteze în mașină, pe bancheta din spate, unde și-a improvizat un pat.

Ca să se încălzească, a pornit sistemul de încălzire al mașinii. În timpul nopții, s-a produs un scurtcircuit. Fiind în stare de ebrietate, femeia a adormit strâns și nu a simțit când salonul automobilului s-a umplut cu fum.  Aceasta ar fi murit intoxicată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!