/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O tânără de 24 de ani din Bender, descoperită moartă pe bancheta din spate a unei mașini

missing
10 februarie 2020, ora 16:15

O tânără de 24 de ani din Bender a fost găsită moartă pe bancheta din spate a unei mașini. Descoperirea macabră a fost făcută în această dimineață, într-un garaj.

Potrivit așa-zișilor milițieni din stânga Nistrului, victima împreună cu mai multe persoane au organizat aseară o petrecere în garajul cu pricina, acolo unde au consumat alcool.

Când petrecerea s-a încheiat, proprietarul garajului, dar și ceilalți oaspeți au mers pe la casele lor. Tânăra de 24 de ani a rămas să înnopteze în mașină, pe bancheta din spate, unde și-a improvizat un pat.

Ca să se încălzească, a pornit sistemul de încălzire al mașinii. În timpul nopții, s-a produs un scurtcircuit. Fiind în stare de ebrietate, femeia a adormit strâns și nu a simțit când salonul automobilului s-a umplut cu fum.  Aceasta ar fi murit intoxicată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram