Rapperul Eminem a avut o apariție-surpriză pe scena galei Oscar 2020 și chiar a reuşit să şocheze pe toată lumea. Momentul a devenit viral datorită reacțiilor starurilor, unele entuziaste, altele foarte contrariate.

Deşi câştigătorii premiilor Oscar 2020 au fost destul de previzibili, momentele de pe scenă au fost imprevizibile. Una dintre surprize a fost apariția lui Eminem. Rapperul a ales să cânte „Lose Yourself“, care în 2003 a câștigat Oscarul pentru „Cel mai bun cântec”, fiind pe coloana sonoră a filmului „8 Mile“.  Se pare că nimeni nu se aştepta să-l vadă pe Eminem, pentru că multe dintre vedetelor nu şi-au putut ascunde șocul, unele fiind de-a dreptul confuze, potrivit adevarul.ro.

Mai jos puteți vedea câteva dintre cele mai amuzante reacții.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!