/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un apartament din sectorul Râșcani, cuprins de flăcări. Un minor, evacuat de pompieri

missing
11 februarie 2020, ora 15:54

Un apartament de pe strada Florica Niță din sectorul Râșcani al capitalei a fost cuprins de flăcări în această după-amiază. La fața locului, au intervenit două autospeciale. 

Incendiul a izbucnit în jurul orei 14:51, într-un apartament de la etajul trei. Pompierii au reușit să stingă focul în scurt timp, însă acesta a distrus mai multe bunuri materiale din locuință.

Totodată, salvatorii au evacuat dintr-un apartament de la etajul patru un copil, rămas singur în casă, care risca să se intoxice cu fum.

Potrivit datelor preliminare ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, nicio persoană nu a avut de suferit. Circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram