Un apartament de pe strada Florica Niță din sectorul Râșcani al capitalei a fost cuprins de flăcări în această după-amiază. La fața locului, au intervenit două autospeciale. 

Incendiul a izbucnit în jurul orei 14:51, într-un apartament de la etajul trei. Pompierii au reușit să stingă focul în scurt timp, însă acesta a distrus mai multe bunuri materiale din locuință.

Totodată, salvatorii au evacuat dintr-un apartament de la etajul patru un copil, rămas singur în casă, care risca să se intoxice cu fum.

Potrivit datelor preliminare ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, nicio persoană nu a avut de suferit. Circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!