/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Fostul asistent al unui deputat socialist - noul director interimar al Pieței Centrale

missing
12 februarie 2020, ora 15:33

Fostul asistent al deputatului socialist, Corneliu Furculiță, Ion Pîntea este noul director interimar al Pieței Centrale din Chișinău. Acesta a fost prezentat astăzi angajaților de către primarul capitalei Ion Ceban. 

„Sperăm să atingem scopurile statutare a întreprinderii în beneficiul municipiului și a locuitorilor orașului”, a declarat Ion Pîntea.

De cealaltă parte, primarul Ion Ceban i-a solicitat directorului interimar ca cel puțin până în luna aprilie să prezinte conceptul de modernizare a Pieței Centrale.

„Până vineri trebuie depuse candidaturile pentru vicedirectori. Rog viceprimarii să facă toate procedurile de inventariere. Vedeți cum puteți realiza în cel mai scurt timp registrul la tot ce se petrece aici, pentru că dacă vor fi anunțuri că se percep taxe ilegale, vor urma consecințe”, a declarat Ion Ceban.

Funcția de director interimar va fi exercitată până la efectuarea concursului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram