Fostul asistent al deputatului socialist, Corneliu Furculiță, Ion Pîntea este noul director interimar al Pieței Centrale din Chișinău. Acesta a fost prezentat astăzi angajaților de către primarul capitalei Ion Ceban. 

„Sperăm să atingem scopurile statutare a întreprinderii în beneficiul municipiului și a locuitorilor orașului”, a declarat Ion Pîntea.

De cealaltă parte, primarul Ion Ceban i-a solicitat directorului interimar ca cel puțin până în luna aprilie să prezinte conceptul de modernizare a Pieței Centrale.

„Până vineri trebuie depuse candidaturile pentru vicedirectori. Rog viceprimarii să facă toate procedurile de inventariere. Vedeți cum puteți realiza în cel mai scurt timp registrul la tot ce se petrece aici, pentru că dacă vor fi anunțuri că se percep taxe ilegale, vor urma consecințe”, a declarat Ion Ceban.

Funcția de director interimar va fi exercitată până la efectuarea concursului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!