Un bărbat din Cahul a urcat beat la volan și s-a deplasat cu mașina pe….trotuar. Incidentul s-a produs noaptea trecută. Șoferul a fost prins de inspectorii de patrulare care l-au escortat la inspectorat. 

Bărbatul de 40 de ani a refuzat să fie testat alcoolscopic sau să-i fie colectat mostre de sânge pentru stabilirea gradului de ebrietate. Individul nu avea nici actele mașinii la el, iar permisul de conducere îi fusese ridicat anterior, deoarece a mai urcat beat la volan.

Inspectoratul Național de Patrulare îi îndeamnă pe șoferi să nu conducă în stare de ebrietate, pentru că vor fi documentați conform legislației în vigoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!