I-a fost șters Instagramul cu circa 19 mii urmăritori și cu toate „emoțiile adunate în cuvinte”, a fost blocat telefonul și poșta electronică. Este vorba despre jurnalista Rodica Ciorănică care, indignată a scris o postare pe pagina sa de Facebook.

Ieri am avut un fel de zi de doliu. Cineva mi-a șters de pe fața pământului virtual pagina de Instagram și toate emoțiile mele adunate în cuvinte, pozele și 19 mii de urmăritori adevărați au dispărut de parcă nici nu au fost. Mi-a fost blocat telefonul, poșta electronică, onenote-ul și alte lucruri fără de care acum 20 de ani lumea funcționa normal. Eu nu am crezut niciodată până la capăt în toate minunile internetului, în posibilitățile de a-ți depozita toate lucrurile valoroase (începând de la acte până la amintiri) pe niște arhive imaginare pe care nu le pot localiza geografic”, se arată în postare.

În schimb, ziarista spune că a avut de învățat o lecție din ce i s-a întâmplat.

„Acum, după povestea asta, nu mai știu ce vreau să salvez și ce nu. Instagramul e un instrument care face parte din jobul meu, nu o pastilă vitală. În schimb, am învățat o lecție. Să prețuiesc mai mult lucrurile adevărate. Știu că nu am greșit când am insistat ca revistele mele sa apară în continuare și în format print. Chiar dacă asta costă. Știu că dacă vrem cărți, le cumpărăm pe hârtie, nu pe tabletă. Că prietenii ni-i facem în viața reală. Că ne îndrăgostim nu de cei care scriu pe rețele LOVE YOU, dar iubim oamenii care ne anulează toate tristețile cu o îmbrățișare”, a mai adăugat Rodica Ciorănică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!