/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

I-a propus unui polițist o mie de lei, pentru a-l convinge să nu îi dea amendă. Un șofer din Rezina, denunțat la CNA

missing
13 februarie 2020, ora 12:12

A încercat să mituiască un polițist cu o mie de lei, pentru a-l determina să renunțe să îi aplice o amendă pentru că a condus fără acte. Este vorba despre un tânăr din Rezina, care a fost denunțat de omul legii la CNA.

Potrivit denunțătorului, tânărul șofer ar fi fost stopat anterior de poliția din Cahul în timp ce se afla la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare din regiunea transnistreană. Pentru că a fost constatată lipsa actelor permisive pentru deplasare, agenţii de circulaţie au întocmit un proces-verbal şi au reţinut unitatea de transport. La data de 12 februarie, şoferul a încercat să soluţioneze problema chiar în biroul comandantului plutonului Cahul, Taraclia, Vulcăneşti, propunându-i 1000 de lei, dar a fost denunţat la CNA.

În acest caz a fost iniţiată o urmărire penală în temeiul art. 325 cod penal – corupere activă. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă închisoare până la 6 ani cu amendă de până la 200 de mii de lei. Bănuitul şi-a recunoscut vina şi este cercetat în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram