/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Viorel Morari, eliberat din arest preventiv

missing
14 februarie 2020, ora 18:45

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, a fost eliberat din arest preventiv. Acesta se va afla 60 de zile sub control judiciar. Decizia a fost luată azi, de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, la prima ședință în fond în primul său dosar, în care este bănuit de abuz de serviciu și fals în acte. 

Recent, procurorul general Alexandru Stoianoglo a anunțat că Viorel Morari este cercetat penal într-un alt dosar, legat de îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Viorel Morari a fost reținut la mijlocul lunii ianuarie 2020. La scurt timp, acesta a fost plasat în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13. El se declară nevinovat și spune că dosarul este unul la comandă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram