Fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, a fost eliberat din arest preventiv. Acesta se va afla 60 de zile sub control judiciar. Decizia a fost luată azi, de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, la prima ședință în fond în primul său dosar, în care este bănuit de abuz de serviciu și fals în acte. 

Recent, procurorul general Alexandru Stoianoglo a anunțat că Viorel Morari este cercetat penal într-un alt dosar, legat de îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Viorel Morari a fost reținut la mijlocul lunii ianuarie 2020. La scurt timp, acesta a fost plasat în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13. El se declară nevinovat și spune că dosarul este unul la comandă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!