Moarte suspectă într-un hotel din Iași, titrează presa română în această dimineață. Un copil de şase luni, originar din Republica Moldova, ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşului este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Potrivit unor surse juridice, citate de adevărul.ro, este vorba de bebelușul deputatului democrat Angel Agache, de 44 de ani şi soţia sa, de 35 de ani, care s-au cazat în seara de 15 februarie la „Hotel Internaţional” din Iaşi.

În jurul orei 4:30, mama a sunat la 112 şi a anunţat că bebeluşul a murit. Femeia a spus că, în timpul nopţii, ar fi dormit în acelaşi pat cu băieţelul şi, din greşeală, l-ar fi sufocat.

La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie, ancheta fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.

„Va fi înregistrat dosar pentru moarte suspectă. Cercetările vor fi efectuate de Secţia de Poliţie competentă teritorial, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi”, a precizat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Jurnaliștii români de la „Bună ziua Iași” l-au contactat pe deputatul Angel Agache, care le-a spus că nu poate vorbi și a rugat să fie înțeles, ținând cont de faptul că trăiește o tragedie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!