/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Cum comentează Jizdan ședința secretă de la Parlament: „Mie mi se par ok aceste întrevederi”

missing
17 februarie 2020, ora 20:41

Deputatul democrat Alexandru Jizdan a făcut câteva declarații după ședința secretă dintre PD-PSRM de la Parlament. Întrebat de jurnalista TV8 de ce presa nu a fost anunțată despre această întrunire, Jizdan a spus că unii ziariști ar fi fost prezenți la întrevedere. 

„În mare măsură s-a discutat despre activitatea Guvernului, unde avem plusuri, unde avem minusuri, unele declarații ale miniștrilor, ceva de genul. Mai mult a vorbit domnul Chicu, decât șeful statului. În linii generale, au fost toți factorii de decizie, încât noi după această întrevedere să nu mai avem întrebări. Mie mi se par ok aceste întrevederi. – Pe ascuns. – De ce pe ascuns? – Presa nu a fost anunțată. – Nu vă supărați. Există deja un comunicat despre aceste întrevederi.  Au fost jurnaliști. – TV8 nu a fost anunțat. De ce unora li s-a permis, iar altora nu? – Eu am văzut câteva camere de filmat acolo, nu știu de la ce televiziuni au fost. 

Ce a mai spus Alexandru Jizdan vedeți în imaginile video de mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram