Deputatul democrat Alexandru Jizdan a făcut câteva declarații după ședința secretă dintre PD-PSRM de la Parlament. Întrebat de jurnalista TV8 de ce presa nu a fost anunțată despre această întrunire, Jizdan a spus că unii ziariști ar fi fost prezenți la întrevedere. 

„În mare măsură s-a discutat despre activitatea Guvernului, unde avem plusuri, unde avem minusuri, unele declarații ale miniștrilor, ceva de genul. Mai mult a vorbit domnul Chicu, decât șeful statului. În linii generale, au fost toți factorii de decizie, încât noi după această întrevedere să nu mai avem întrebări. Mie mi se par ok aceste întrevederi. – Pe ascuns. – De ce pe ascuns? – Presa nu a fost anunțată. – Nu vă supărați. Există deja un comunicat despre aceste întrevederi.  Au fost jurnaliști. – TV8 nu a fost anunțat. De ce unora li s-a permis, iar altora nu? – Eu am văzut câteva camere de filmat acolo, nu știu de la ce televiziuni au fost. 

Ce a mai spus Alexandru Jizdan vedeți în imaginile video de mai jos:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!