Un bărbat de 43 de ani din satul Trifăuți, raionul Soroca a fost descoperit mort în această dimineață în propria locuință. Acesta fusese înjunghiat în regiunea inimii cu un cuțit.

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 06:50 dimineața. La fața locului s-au deplasat imediat Grupa de Reacționare Operativă, Grupa de Umărire Penală și Secția Investigații Infracțiuni în comun cu laboratorul criminalistic mobil DTC Nord și reprezentați ai Serviciului Chinologic al Poliției de Frontieră.

Aceștia au descoperit lângă cadavru un cuțit cu pete de culoare brună, asemănătoare sângelui.

Poliția are deja un suspect de crimă. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani din aceeași localitate, care și-a recunoscut vina. El urmează să fie reținut.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!