UPDATE: 13:35 Șoferul și medicul, care se aflau în ambulanță, au avut de pătimit în urma impactului. Șoferul de ambulanță are 41 de ani, iar conducătorul autobuzul are 61 de ani. 

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă. Polițiștii urmează să stabilească cine dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului.

UPDATE 12:15: În accident au fost implicate un autobuz de marca „Isuzu” și o ambulanță de marca „GAZ”. Poliția a fost sesizată la ora 11:50. În momentul scrierii știrii, omenii legii se deplasau la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Știrea inițială: Un accident rutier s-a produs cu ceva timp în urmă în sectorul Botanica al capitalei. O ambulanță a fost lovită de un autobuz de rută la intersecția străzii Valea Crucii și bulevardul Dacia.

Din imaginea foto făcută la fața locului de către un martor ocular se poate vedea că ambulanța a fost lovită de autobuzul de rută în ușa șoferului.

Informația a fost oferită de către ofițera de presă a Departamentului de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!