O adolescentă dintr-o localitatea din Moldova, a ajuns să se prostitueze mai multe luni, de la 16 ani, de dragul banilor. Ea a povestit că acum circa un an a decis să plece peste hotare pentru a-și câștiga proprii bani. 

În cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8 cu Tatiana Granciuc minora a făcut mărturii șocante despre cele câteva luni petrecute în Grecia. Aceasta spune că la vârsta de 16 ani a plecat de acasă după ce a avut un conflict cu concubinul mamei sale.

„Acum un an am avut probleme cu concubinul mamei, atunci am decis că vreau să plec din țară. – Câți ani aveai atunci? – 16. M-am întâlnit cu prietena mea în luna ianuarie și ea mi-a povestit că lucrează în Grecia, are mașină, are haine de lux, trăiește foarte bine.  În acel moment am vrut și eu să mă fac independentă, să-mi ajut și eu părinții. Am întrebat-o unde lucrează și mi-a spus că în Atena într-un bordel. Am vorbit și eu cu ea și mi-a spus că este posibil să plec și eu. Atunci eu eram într-o relație cu un băiat și l-am rugat să treacă cu mine vama, pentru că aveam 16 ani. El știa doar că mă duc în vizită la prietena mea”, a povestit minora.

Adolescenta mai povestește că odată ajunsă În Grecia, împreună cu prietena s-ar fi îndreptat direct în bordelul.

„Când am ajuns acolo, prietena m-a dus în bordel. Acolo m-am întâlnit cu o doamnă, care mi-a spus ce trebuie să fac. Mi-a spus că pot lucra în două schimburi, cum doresc și că jumătate din venit este al meu. Într-o zi am făcut două schimburi și am câștigat 800 de euro. – Asta înseamnă că ai deservit câți bărbați? – În prima tură 40, și în cea de-a doua la fel. Din banii pe care i-am câștigat am reușit să-mi cumpăr o mașină, haine de lux, genți de firme, trimiteam bani mamei acasă. – Toate acestea te-au făcut fericite? – M-au făcut să nu fiu fericită doar pentru că nu era alături de mama. Nu îți era frică să interacționezi cu atât de mulți bărbați? – Eu sunt curajoasă, nu îmi este frică de nimic”, a mai mărturisit minora.

Mai mult, mama adolescentei nu ar fi știut nimic despre ce i se întâmplă fiicei sale. Aceasta i-a spus mamei că defapt a plecat la muncă în Germania și că este angajată în calitate de direcatoare într-o cafenea.

„Mama știa că eu sunt în Germania și lucram în calitatea de servitoare în cafenea. Ne sunam în fiecare seară, vorbeam. Ea nici nu bănuia nimic. Am vrut să mă mai rețin câteva luni, pentru a-mi cumpăra un apartament, iar ulterior să revin în țară”, a spus adolescenta.

Interviul în întregime îl puteți urmări mai jos:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!