Patru bărbați au fost arestați de polițiști în timp ce consumau droguri în locuri publice, în sectorul Ciocana al capitalei. Reținerile s-au desfășurat pe parcursul ultimelor trei zile. Toți indivizii depistați de polițiști anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare.

În primul caz este vorba de un bărbat de 31 de ani din capitală. Polițiștii bănuiesc că el ar fi consumat droguri în scara unui bloc de locuit amplasat de strada Mircea cel Bătrân. Asupra lui oamenii legii au depistat trei pachețele în care se afla masă vegetală fărâmițată, informează Poliția capitalei.

Alți doi indivizi au fost surprinși în ograda unei case de locuit de pe strada Zadnipru. Ei aveau un comportament suspect. Bărbații au vârstele de 21 și 38 de ani. Polițiștii au depistat asupra lor câteva pachețele cu masă vegetală cu miros specific și dispozitive destinate consumului de droguri confecționate manual.

La scurt timp, pe strada Maria Drăgan a fost depistat un alt individ cu un comportament suspect, care avea asupra sa un pachețel cu masă vegetală.

În toate cazurile a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Ciocana pentru documentare, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la CTC-EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor. În dependență de rezultatele expertizelor, suspecții vor fi atrași la răspundere conform legislației în vigoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!