Președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, a venit cu o primă reacție după plecarea celor șase șase membri din formațiunea politică. Diacov susține că „demult se pregătea acest pas”.

„Am ascultat declarația lui A. Candu. Păcat, dar previzibil. Demult se pregătea acest pas. Încă pe timpurile lui Plahotniuc s-au făcut încercări de fuzionare cu Partidul Social Democrat. Atunci eu m-am opus. Acum ei au decis singuri. Împreună cu sponsorii”, a scris Dumitru Diacov pe pagina sa de Facebook.

Amintim că șase deputați din PDM au anunțat în această dimineață că părăsesc formațiunea politică. Este vorba despre Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici, care vor crea un grup parlamentar distinct.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!