Un bărbat din satul Cimișeni, raionul Criuleni a pus în pericol viața propriilor copii, după ce a urcat beat la volan și a ajuns cu mașina într-un stâlp de electricitate. Minorii s-au ales cu mai multe traume, iar acum se află la spital.

Totul s-a întâmplat aseară. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, și-ar fi luat copiii de 3 și 5 ani de la grădiniță și au plecat împreună la un prieten. Acolo, tatăl celor doi minori a consumat alcool, iar după un timp i-a urcat pe cei mici în automobil, s-a așezat la volan și a pornit spre casă.

Pe drum, beat fiind, bărbatul a pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit de un pilon electric. Nu a chemat nici poliția și nici ambulanța, ci a scos singur copiii din mașina accidentată și a plecat acasă.

Mai târziu, când a înțeles că cei doi copii, care în momentul accidentului nu se aflau în scaune auto, nu se simt bine, bărbatul a sunat la urgență. Medicii au stabilit că micuții au mai multe traume, așa că i-au luat la spital și au chemat poliția.

Tatăl minorilor a fost testat cu aparatul „Drager”, care a arătat o concentrație de 1,05 mg/l în aerul expirat. Pe acest caz a fost pornit proces penal. Bărbatul riscă să fie tras la răspundere pentru că a condus în stare de ebrietate și pentru provocarea unui accident rutier.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!