/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Inconștiență la volan! Un tată a pus în pericol viața propriilor copii, după ce a urcat beat la volan și s-a izbit cu mașina de un stâlp

missing
19 februarie 2020, ora 15:12

Un bărbat din satul Cimișeni, raionul Criuleni a pus în pericol viața propriilor copii, după ce a urcat beat la volan și a ajuns cu mașina într-un stâlp de electricitate. Minorii s-au ales cu mai multe traume, iar acum se află la spital.

Totul s-a întâmplat aseară. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, și-ar fi luat copiii de 3 și 5 ani de la grădiniță și au plecat împreună la un prieten. Acolo, tatăl celor doi minori a consumat alcool, iar după un timp i-a urcat pe cei mici în automobil, s-a așezat la volan și a pornit spre casă.

Pe drum, beat fiind, bărbatul a pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit de un pilon electric. Nu a chemat nici poliția și nici ambulanța, ci a scos singur copiii din mașina accidentată și a plecat acasă.

Mai târziu, când a înțeles că cei doi copii, care în momentul accidentului nu se aflau în scaune auto, nu se simt bine, bărbatul a sunat la urgență. Medicii au stabilit că micuții au mai multe traume, așa că i-au luat la spital și au chemat poliția.

Tatăl minorilor a fost testat cu aparatul „Drager”, care a arătat o concentrație de 1,05 mg/l în aerul expirat. Pe acest caz a fost pornit proces penal. Bărbatul riscă să fie tras la răspundere pentru că a condus în stare de ebrietate și pentru provocarea unui accident rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram