Consilierul municipal de pe listele Partidului „Șor” Valeriu Klimenko, a fost astăzi la un pas de a fi scos de poliție din sala de ședința a CMC. Asta după ce a ieșit la tribună, încâlcând regulamentul, și l-a acuzat pe socialistul Vasile Chirtoca că ar fi acaparat ilegal niște terenuri municipale.

După ce i s-a închis microfonul, Klimenko a continuat să vorbească, iar ca să fie auzit de toți, a făcut-o la…megafon.

„Domnule Klimenko, transformați ședința CMC într-un circ, înțelegeți?”, a spus consilierul socialist Victor Poleacov, care a prezidat ședința de astăzi a CMC.

Valeriu Klimenko a continuat însă nestingherit să vorbească de la tribună. Așa că Poleacov a cerut să intervină poliția, pentru a-l scoate pe Klimenko din sală. În doar câteva minute, consilierul de la Partidul „Șor” a părăsit tribuna, astfel, nu a mai fost nevoie de implicarea poliției.

Pentru a preveni asemenea situații în viitor, Victor Poleacov a propus ca în viitor, să fie asigurată prezența poliției la toate ședințele CMC. De asemenea, consilierul socialist a venit cu inițiativa ca Valeriu Klimenko să fie avertizat că dacă mai încalcă regulamentul până la sfârșitul ședinței de azi a CMC să fie scos din sala de ședințe. Propunerea nu a fost susținută decât de consilierii socialiști, nereușind să obțină o majoritate.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!