Un polițist de la Inspectoratul Ciocana, a fost reținut ieri-seară cu mită de patru mii de euro. El este bănuit de trafic de influență și riscă până la șase ani de închisoare. În momentul comiterii infracțiunii, bărbatul se afla în concediu paternal.

Potrivit Procuraturii Generale, polițistul este bănuit că ar fi pretins și primit patru mii de euro de la un bărbat, cercetat penal pentru contrabandă.

În schimbul acestei sume, ofițerul susținea că-și poate influența colegii și procurorii să-i restituie bunurile ridicate în cadrul percheziției și să-i mușamalizeze dosarul.

Omul legii a fost reținut după primirea banilor pretinși și plasat în izolator pentru 72 de ore. Acesta este cercetat penal pentru trafic de influență.

În momentul comiterii infracțiunii, ofițerul de investigație era suspendat din funcție, aflându-se în concediu pentru îngrijirea copilului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!