/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Ar fi luat mită în timp ce se afla în concediu paternal. Un polițist de la IP Ciocana, reținut

missing
21 februarie 2020, ora 13:06

Un polițist de la Inspectoratul Ciocana, a fost reținut ieri-seară cu mită de patru mii de euro. El este bănuit de trafic de influență și riscă până la șase ani de închisoare. În momentul comiterii infracțiunii, bărbatul se afla în concediu paternal.

Potrivit Procuraturii Generale, polițistul este bănuit că ar fi pretins și primit patru mii de euro de la un bărbat, cercetat penal pentru contrabandă.

În schimbul acestei sume, ofițerul susținea că-și poate influența colegii și procurorii să-i restituie bunurile ridicate în cadrul percheziției și să-i mușamalizeze dosarul.

Omul legii a fost reținut după primirea banilor pretinși și plasat în izolator pentru 72 de ore. Acesta este cercetat penal pentru trafic de influență.

În momentul comiterii infracțiunii, ofițerul de investigație era suspendat din funcție, aflându-se în concediu pentru îngrijirea copilului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram