/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Noi plecări din PDM! Șase primari din Rezina și vicepreședinta raionului susțin grupul Candu

missing
21 februarie 2020, ora 16:41

După anunțul făcut ieri de câțiva primari democrați din raionul Dondușeni, care au părăsit formațiunea din cauza înțelegerilor purtate pe la spate de conducerea PDM cu reprezentanții PSRM, astăzi, alți șase primari din raionul Rezina și-au declarat nemulțumirea și au anunțat că se rup de Partidul Democrat.

Într-o declarație comună pe care au semnat-o aleșii locali spun că PDM nu-i mai reprezintă, pentru că s-a făcut „părtaș la îndreptarea Moldovei într-o direcție greșită și străină intereselor țării și ale oamenilor” și vrea să ajungă la guvernare împreună cu Partidul Socialiștilor.

Aleșii locali spun că îi susține pe cei șase deputați care s-au rupt de la PDM și au format grupul parlamentar „Pro-Moldova”.

Declarația a fost semnată de primarii localităților: Meșeni, Echimăuți, Trifești, Mincenii de Jos, Otac și Cuizăuca, dar și de vicepreședinta raionului Rezina, Aurelia Grigoriță și directoarea liceului „Ioan Sârbu” din satul Ignăței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram