După anunțul făcut ieri de câțiva primari democrați din raionul Dondușeni, care au părăsit formațiunea din cauza înțelegerilor purtate pe la spate de conducerea PDM cu reprezentanții PSRM, astăzi, alți șase primari din raionul Rezina și-au declarat nemulțumirea și au anunțat că se rup de Partidul Democrat.

Într-o declarație comună pe care au semnat-o aleșii locali spun că PDM nu-i mai reprezintă, pentru că s-a făcut „părtaș la îndreptarea Moldovei într-o direcție greșită și străină intereselor țării și ale oamenilor” și vrea să ajungă la guvernare împreună cu Partidul Socialiștilor.

Aleșii locali spun că îi susține pe cei șase deputați care s-au rupt de la PDM și au format grupul parlamentar „Pro-Moldova”.

Declarația a fost semnată de primarii localităților: Meșeni, Echimăuți, Trifești, Mincenii de Jos, Otac și Cuizăuca, dar și de vicepreședinta raionului Rezina, Aurelia Grigoriță și directoarea liceului „Ioan Sârbu” din satul Ignăței.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!