/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Fostul coleg de facultate al lui Dodon, cu care a plecat în mai multe vacanțe de lux, amenințat: „Am primit un mesaj de la cineva din anturajul lui Dodon”

missing
21 februarie 2020, ora 22:19

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate și de cămin de la Universitatea Agrară al președintelui Igor Dodon, ar fi fost amenințat de persoane din anturajul șefului statului, după ce au fost făcute publice mai multe fotografii din vacanțele de lux ale acestora. 

Am primit un mesaj de la cineva din anturajul lui Dodon. De la o persoană pe care o stimez și am stimat-o. Au fost învinuiri că am vândut aceste fotografii”, a declarat Grigoriev la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

Mai mult, fostul coleg al lui Dodon mai spune că ar fi fost amenințat nu doar el, dar și familia lui.

Am fost filați eu, soția și fiicele mele. Fiica care are 22, iar alta 17 ani. Asta este josnic. Este dureros, dar am rezistat. Chiar și când am decis să dau interviul pentru “Ziarul de Gardă”, soția îmi spunea: «Poate nu trebuie». Noi o să rezistăm, dar lor la toți le doresc sănătate”, a mai precizat Igor Grigoriev.

Grigoriev a fost coleg de partid cu Dodon în PCRM și director al Agenției Proprietăți Publice în perioada guvernării comuniste, dar ulterior s-au certat.

Președintele Igor Dodon, care în ultimii 15 ani a ocupat doar funcții publice, și-a organizat vacanțe în diferite țări, unele dintre ele în zone exotice, care au costuri enorme. „Ziarul de Gardă” scrie că, în ultimii zece ani, șeful statului a avut 20 de vacanțe pa care le-a anunțat în public, dar și altele, despre care au știut doar persoane apropiate familiei Dodon. Au fost publicate și poze din vacanțele de lux ale președintelui.

Am încercat să obținem o reacție din partea Președinției la acest subiect, însă nimeni nu a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram