/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un copil de 4 ani din Strășeni, dat dispărut și căutat cu disperare de mamă. Unde și cum l-a găsit poliția

missing
21 februarie 2020, ora 09:47

Un băiețel de doar patru anișori din Strășeni, a fost dat dispărut ieri și căutat cu disperare de mamă. Micuțul a fost găsit de polițiști după câteva ori….acasă!

Potrivit poliției, copilul a ieșit ieri împreună cu mama sa la terenul de joacă. La un moment dat, femeia și-a pierdut din vedere copilul, care se îndepărtase de teren. Alarmată, în loc să alerteze poliția, mama și-a sunat cele mai bune prietene, care au anunțat pe o rețea socială despre dispariția minorului.

În scurt timp, întreaga comunitatea online s-a mobilizat, postarea fiind distribuite de numeroși oameni.

Oamenii legii s-au sesizat în baza acestor postări, iar în urma măsurilor întreprinse de aceștia, băiețelul a fost găsit…acasă, unde se juca împreună cu fratele său mai mare.

Polițiștii recomandă ca în cazuri similare să le cereți imediat ajutorul, apelînd la numărul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram