Un băiețel de doar patru anișori din Strășeni, a fost dat dispărut ieri și căutat cu disperare de mamă. Micuțul a fost găsit de polițiști după câteva ori….acasă!

Potrivit poliției, copilul a ieșit ieri împreună cu mama sa la terenul de joacă. La un moment dat, femeia și-a pierdut din vedere copilul, care se îndepărtase de teren. Alarmată, în loc să alerteze poliția, mama și-a sunat cele mai bune prietene, care au anunțat pe o rețea socială despre dispariția minorului.

În scurt timp, întreaga comunitatea online s-a mobilizat, postarea fiind distribuite de numeroși oameni.

Oamenii legii s-au sesizat în baza acestor postări, iar în urma măsurilor întreprinse de aceștia, băiețelul a fost găsit…acasă, unde se juca împreună cu fratele său mai mare.

Polițiștii recomandă ca în cazuri similare să le cereți imediat ajutorul, apelînd la numărul 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!