Un bărbat de 59 de ani, din raionul Cimișlia, a fost împușcat mortal de către un consătean ieri în plină stradă. Suspectul s-a dovedit a fi un bărbat de 65 de ani, care se afla în relații ostile cu victima. Un alt bărbat, în direcția căruia de asemenea au fost efectuate împușcături, a reușit să fugă.  

Poliția a fost alertată în jurul orei 18:00. Oamenii legii au fost anunțați că bănuitul, în urma unui conflict, la domiciliul unui consatean, a efectuat două împușcături în direcția bărbatului dintr-o armă neidentificată, însă proprietarul a fugit în locuință. Gloanțele au nimerit în ușă, a comunicat ofițera de presă a IP Cimișlia, Cristina Vicol.

După aceasta, suspectul a ieșit cu arma în stradă și s-a deplasat la un alt consătean de 59 ani, cu care se afla în relații ostile. Întâlnindu-l pe ultimul în stradă, bănuitul a efectuat două împușcături în direcția acestuia în regiunea spatelui. În urma leziunilor primite, bărbatul decedat la fața locului.

Ulterior, la fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Cimișlia. Oamenii legii au pornit o cauză penală.

Arma cu care s-a comis infracțiune a fost depistată și ridicată. S-a stabilit că era deținută ilegal, iar făptașul a fost reținut cu participarea angajaților BDS „Fulger” și plasat în izolatorul de detenție provizorie al IP Cimislia. Bănuitul se află la evidența medicului narcolog.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!