După ce Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a venit astăzi cu critici în adresa actualului Guvern, președintele Igor Dodon răspunde acuzațiilor. Șeful statului este de părere că astfel, Maia Sandu s-ar pregăti de campania electorală.

„Eu cred că trebuie să citească mai atent raportul domnului Chicu. Eu înțeleg că colegii ei din parlament nu au vrut să-i permită prim-ministrului să vină cu raport pentru că se vedea clar diferența dintre un premier și altul. Eu cred că Guvernul actual este unul eficient, a făcut mai mult decât Guvernul precedent.

Fosta prim-ministră a declarat că Guvernul trebuie demis pentru că nu lucrează în interesul statului și a reiterat disponibilitatea de a discuta despre pretențiile pe care le are față de acest Executiv, în cadrul unor dezbateri publice, cu șeful statului.

„Doamna Sandu prea repede a intrat în campania prezidențială.

Fosta șefă a Cabinetului de Miniștri acuză Guvernul că unica preocupare a sa este realegerea lui Igor Dodon în funcția de președinte. Maia Sandu a catalogat Executivul Chicu drept un Guvern al scumpirilor, al reformelor mimate, a preluării schemelor corupte și a izolării internaționale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!