Un accident rutier s-a produs azi-dimineață în apropiere de satul Grigorievca, raionul Căușeni. Un bărbat, fiind la volanul unui TIR, nu s-a asigurat într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

Potrivit ofițerei de presă a IP Căușeni, Corina Repesciuc, accidentul s-a produs în jurul orei 07:40. Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 58 de ani din regiunea Odesa, Ucraina. El conducea un TIR de marca „Renault”, cu remorcă.

În timp ce se deplasa pe traseul Tudora-Palanca, șoferul a intrat într-o curbă și nu a adaptat viteza corespunzătoare. Prin urmare, el a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul de scurgere de pe partea dreaptă a carosabilului. În urma accidentului, șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul dispune de permis de conducere de categoria corespunzătoare. Șoferul a fost supus testului alcoolscopic. Rezultatul final sa dovedit a fi de 0,00 mg/l.

Foto: IP Căușeni

Foto: IP Căușeni

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!