Directorul Biroului Relații Interetnice, Nicolae Rădița, a depus cerere de demisie. Aceasta a fost acceptată astăzi de Guvern. Totodată, Cabinetul de miniștri a numit o altă persoană la șefia instituției.

Biroul Relații Interetnice (BRI) va fi condus, începând cu 5 martie, de Elena Beleacova, care a mai deținut funcția de director al acestei instituții în perioada 2009-2015.

Precizăm că Elena Beleacova a candidat la alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie 2009 şi la alegerile parlamentare din 2014, fiind pe lista Partidului Democrat.

Tot astăzi, membrii Guvernului au acceptat cererea demisie a secretarului de stat al Ministerului Justiției, Eduard Serbenco.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!