În ultimele 24 de ore, în R. Moldova au venit 436 de persoane din Italia, cu rute directe din orașele Torino, Roma și Milano, unde deja sunt cazuri confirmate de coronavirus. Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, persoane cu simptome asociate coronavirusului nu au fost depistate. 

La punctele de trecere a frontierei pasagerii au trecut prin termoscanere, pentru a li se verifica temperatura corpului. Aceștia sunt informați despre măsurile de precauție și recomandările OMS privind prevenirea infectării cu virusul ucigaș.

Călătorii, reveniți din țările în care s-au înregistrat cazuri de infectare cu coronavirus de tip nou, completează fișele de anchetă epidemiologică, în care sunt prezentate datele personale, pentru a fi monitorizați de medicul de familie la domiciliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!