/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Peste 400 de moldoveni au revenit acasă din Italia, în ultimele 24 ore. Precizările Ministerului Sănătății privitor la coronavirus

missing
26 februarie 2020, ora 11:01

În ultimele 24 de ore, în R. Moldova au venit 436 de persoane din Italia, cu rute directe din orașele Torino, Roma și Milano, unde deja sunt cazuri confirmate de coronavirus. Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, persoane cu simptome asociate coronavirusului nu au fost depistate. 

La punctele de trecere a frontierei pasagerii au trecut prin termoscanere, pentru a li se verifica temperatura corpului. Aceștia sunt informați despre măsurile de precauție și recomandările OMS privind prevenirea infectării cu virusul ucigaș.

Călătorii, reveniți din țările în care s-au înregistrat cazuri de infectare cu coronavirus de tip nou, completează fișele de anchetă epidemiologică, în care sunt prezentate datele personale, pentru a fi monitorizați de medicul de familie la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram