În următoarele zile vremea se va răci ușor pe timp de noapte. Temperaturile nocturne vor fi negative și vor ajunge până la -1… -3 grade Celsius. Precipitații sub formă de ninsoare nu sunt prognozate, însă, la noapte, în sudul țării s-ar putea să cadă lapoviță, arată datele Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Lapoviță s-ar putea să cadă și sâmbătă, dar deja la nord și în centrul țării. La sud sâmbătă ar putea să plouă slab. Duminică precipitații nu se prevăd.

Mâine ziua temperaturile vor fi confortabile. La amiază se va încălzi până la +9… +11 grade Celsius. Sâmbătă temperaturile vor scădea cu circa un grad, astfel, la amiază vor fi maxim +8… +10 grade Celsius. Duminică se va încălzi ușor, iar temperaturile aerului vor crește până la +11…+13 grade.

Astăzi, la amiază, în mai multe localități din partea de nord a țării a nins abundent.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!