/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Accident grav pe Sfatul Țării! O „Toyota” s-a răsturnat, după ce a lovit un „Hyundai”

missing
27 februarie 2020, ora 12:35

Un accident grav s-a produs astăzi în sectorul Centru al capitalei. O mașină s-a răsturnat, după ce șoferul a lovit un alt automobil în trafic. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit.

Poliția a fost sesizată astăzi la ora 11:30. Oamenii legii au fost anunțați că două automobile au fost implicate într-un accident, la intersecția străzii 31 August cu Sfatul Țării.

Potrivit ofițerei de presă a DP Chișinău, Natalia Stati, un bărbat de 33 de ani, aflat la volanul unei „Toyota”, s-a izbit de un „Hyundai”, condus de un bărbat de 55 de ani.

În urma impactului, automobilul de marca „Toyota” s-a răsturnat și a deteriorat o mașină de marca „Ford” ce era parcată în apropiere.

Poliția stabilește circumstanțele producerii accidentului și care dintre șoferi se face vinovat.

Foto: Facebook/ chisianufail

Foto: Facebook/ chisianufail

Foto: Facebook/ chisianufail

Foto: Facebook/ chisianufail

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram