Un accident grav s-a produs astăzi în sectorul Centru al capitalei. O mașină s-a răsturnat, după ce șoferul a lovit un alt automobil în trafic. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit.

Poliția a fost sesizată astăzi la ora 11:30. Oamenii legii au fost anunțați că două automobile au fost implicate într-un accident, la intersecția străzii 31 August cu Sfatul Țării.

Potrivit ofițerei de presă a DP Chișinău, Natalia Stati, un bărbat de 33 de ani, aflat la volanul unei „Toyota”, s-a izbit de un „Hyundai”, condus de un bărbat de 55 de ani.

În urma impactului, automobilul de marca „Toyota” s-a răsturnat și a deteriorat o mașină de marca „Ford” ce era parcată în apropiere.

Poliția stabilește circumstanțele producerii accidentului și care dintre șoferi se face vinovat.

Foto: Facebook/ chisianufail

Foto: Facebook/ chisianufail

Foto: Facebook/ chisianufail

Foto: Facebook/ chisianufail

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!