UPDATE ORA 11:10 În urma accidentului rutier au fost transportați la spital: șoferul automobilului de marca „Opel” și patru pacienți care se aflau în ambulanță. Preliminar aceștia nu au fost răniți grav. La moment ei sunt investigați de medici. 

Poliția a fost alertată la ora 09:08. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că la volanul ambulanței se afla o persoană de 66 de ani, iar la volanul automobilului de marca „Ford” se afla un cetățean de 31 de ani, a comunicat ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati.

Deocamdată nu se cunoaște cine se face vinovat de producerea accidentului.

Știrea inițială: Un accident rutier s-a produs astăzi pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani al capitalei. Potrivit poliției, s-au ciocnit o ambulanță de marca „Ford” și un automobil de marca „Opel”.

Din imaginile făcute de către reporterul TV8 la fața locului, se poate vedea că ambulanța a fost lovită frontal. La locul accidentului a intervenit un echipaj al Inspectoratului de Patrulare (INP) pentru a documenta cazul.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului. Vom reveni ulterior cu detalii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!