După ce astăzi, Partidul Șor a venit cu mai multe acuzații în adresa unor membri ai Comisiei Electorale Centrale (CEC), precum că aceștia ar intenționa în cel mai scurt timp să-l excludă pe candidatul Șor Vitalie Balinschi din cursa electorală pentru Hâncești, secretarul CEC Maxim Lebedinschi a venit cu o replică.

Lebedinschi a precizat pentru tv8.md că în cadrul unei ședinței a comisiei, Vitalie Balinschi nu ar fi putut răspunde la mai multe întrebări adresate de membrii CEC.

CEC nu poate să comenteze declarațiile politice. În cadrul ședinței publice a CEC unde s-a început examinarea sesizării din partea Partidului Liberal împotriva concurentului electoral PP Șor, Vitalie Balinschi nu a putut să dea răspunsuri la mai multe întrebări adresate de către membrii comisiei, pentru acest fapt i-a fost acordat termen până astăzi la ora 17.00 să prezinte informația necesară”, a spus Maxim Lebedinschi.

Mai mult, secretarul comisiei a menționat că CEC a mai făcut unele interpelări, iar în scurt timp ar putea primi răspunsuri oficiale.

„Comisia Electorală Centrală a mai făcut și unele interpelări la care urmează să primim răspunsuri oficiale”, a mai precizat Lebedinschi.

Partidul Șor a venit azi cu noi acuzații în adresa președintelui Igor Dodon. Deputatul Denis Ulanov s-a referit în cadrul unei conferințe de presă că unii membri CEC, fără a preciza careva nume, la comanda șefului statului „inventează” acuzații și nu ar examina un demers al Partidului Liberal depus împotriva Partidului Șor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!