/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Reacția sectretarului CEC la acuzațiile Partidului Șor: „Comisia a făcut unele interpelări”

missing
28 februarie 2020, ora 11:51

După ce astăzi, Partidul Șor a venit cu mai multe acuzații în adresa unor membri ai Comisiei Electorale Centrale (CEC), precum că aceștia ar intenționa în cel mai scurt timp să-l excludă pe candidatul Șor Vitalie Balinschi din cursa electorală pentru Hâncești, secretarul CEC Maxim Lebedinschi a venit cu o replică.

Lebedinschi a precizat pentru tv8.md că în cadrul unei ședinței a comisiei, Vitalie Balinschi nu ar fi putut răspunde la mai multe întrebări adresate de membrii CEC.

CEC nu poate să comenteze declarațiile politice. În cadrul ședinței publice a CEC unde s-a început examinarea sesizării din partea Partidului Liberal împotriva concurentului electoral PP Șor, Vitalie Balinschi nu a putut să dea răspunsuri la mai multe întrebări adresate de către membrii comisiei, pentru acest fapt i-a fost acordat termen până astăzi la ora 17.00 să prezinte informația necesară”, a spus Maxim Lebedinschi.

Mai mult, secretarul comisiei a menționat că CEC a mai făcut unele interpelări, iar în scurt timp ar putea primi răspunsuri oficiale.

„Comisia Electorală Centrală a mai făcut și unele interpelări la care urmează să primim răspunsuri oficiale”, a mai precizat Lebedinschi.

Partidul Șor a venit azi cu noi acuzații în adresa președintelui Igor Dodon. Deputatul Denis Ulanov s-a referit în cadrul unei conferințe de presă că unii membri CEC, fără a preciza careva nume, la comanda șefului statului „inventează” acuzații și nu ar examina un demers al Partidului Liberal depus împotriva Partidului Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram