/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ O mașină a ars în totalitate în sectorul Botanica al capitalei

missing
28 februarie 2020, ora 12:06

O mașină de marca „Toyota” a ars ieri-noapte pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Din fericire, în urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză a izbucnit focul.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:36. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri”, a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) Liliana Pușcașu.

Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că mașina este prinsă de flăcări în proporții de 80 la sută. Aceștia au reușit să lichideze incendiului. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram