O mașină de marca „Toyota” a ars ieri-noapte pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Din fericire, în urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză a izbucnit focul.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:36. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri”, a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) Liliana Pușcașu.

Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că mașina este prinsă de flăcări în proporții de 80 la sută. Aceștia au reușit să lichideze incendiului. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!