/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Farmaciile și cluburile de noapte, luate la ochi de FISC! Se anunță controale inopinate

missing
29 februarie 2020, ora 16:21

Serviciul Fiscal de Stat anunță verificări inopinate în toate farmaciile din țară. Controalele au loc pentru a fi evitate eventuale scumpiri ale produselor de protecție, în contextul în care s-a anunțat alertă cod galben de răspândire a coronavirusului. În ultimele săptîmâni, în mai multe farmacii s-au scumpit până la peste 6 lei măștile de protecție, acest lucru urmând a fi verificat de FISC.

„Ulterior, din data de 2 martie 2020, inspectorii fiscali vor efectua verificări inopinate la firmele farmaceutice pentru a nu admite încălcări ale prevederilor legale ce țin de prețurile la măști, mănuși medicale și dezinfectanții medicali”, se menționează într-un comunicat de presă al FISC.

Verificări vor avea loc și la agenții economici care dețin cluburi de noapte.

„Vizitele vor avea loc în lunile februarie-martie 2020 și se vor axa pe educarea și conformarea contribuabililor”, susțin reprezentanții FISC.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram