Serviciul Fiscal de Stat anunță verificări inopinate în toate farmaciile din țară. Controalele au loc pentru a fi evitate eventuale scumpiri ale produselor de protecție, în contextul în care s-a anunțat alertă cod galben de răspândire a coronavirusului. În ultimele săptîmâni, în mai multe farmacii s-au scumpit până la peste 6 lei măștile de protecție, acest lucru urmând a fi verificat de FISC.

„Ulterior, din data de 2 martie 2020, inspectorii fiscali vor efectua verificări inopinate la firmele farmaceutice pentru a nu admite încălcări ale prevederilor legale ce țin de prețurile la măști, mănuși medicale și dezinfectanții medicali”, se menționează într-un comunicat de presă al FISC.

Verificări vor avea loc și la agenții economici care dețin cluburi de noapte.

„Vizitele vor avea loc în lunile februarie-martie 2020 și se vor axa pe educarea și conformarea contribuabililor”, susțin reprezentanții FISC.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!