Am primit astăzi o responsabilitate uriașă. Mi-o asum. Între acest moment și ziua votului mai sunt câteva luni de zile în care trebuie să depunem cele mai serioase eforturi pentru a reuși ceea ce ne propunem”, a declarat Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA), după ce a fost desemnat de către membrii Consiliului Național Politic al formațiunii drept candidat la viitoarele alegeri prezidențiale din Republica Moldova. 

Năstase zice că-și propune să scape Moldova de corupție și să crească nivelul de trai al locuitorilor Republicii Moldova, dacă va ajunge președinte. „Recuperarea președinției Republicii Moldova este doar un mijloc prin care dorim să ne atingem obiectivele noastre supreme: creșterea calității vieții oamenilor, eradicarea corupției, dreptate pentru toți și pentru fiecare în parte, libertate, stat de drept și justiției independentă, reîntregirea familiilor noastre aici, acasă, integrare europeană pentru cetățenii Republicii Moldova”, a spus acesta.

Nu în ultimul rând, Năstase zice că-și propune să-l învingă la alegeri pe actualul președinte Igor Dodon, deși acesta nu și-a anunțat deocamdată oficial candidatura.

„Cel mai mare coșmar care se poate întâmpla Republicii Moldova este ca în toamna acestui an Igor Dodon să câștige un nou mandat de președinte. Atât eu cât și colegii mei din Platforma Demnitate și Adevăr vă promitem că acest lucru nu se va întâmpla…”, a comentat liderul PPDA.

Andrei Năstase este al doilea politician care-și anunță oficial intenția de a participa la alegerile pentru funcția de președinte al țării. Anterior fostul său coleg din Blocul ACUM și în prezent președinte al Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a spus că va participa la scrutinul prezidențial din toamna acestui an.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!